duminică, 6 septembrie 2015

Baloane cu heliu ieftineAtunci cand cauti baloane cu heliu ieftine consulta mai intai oferta mea. O poti gasi aici.
Baloanele cu heliu sunt potrivite pentru toate tipurile de evenimente, fie personale, fie corporate: nastere, botez, mot, nunta, petrecere de copii, petrecere de firma, lansare de produse. Sunt un mod placut de decorare a locatiei si sunt ieftine comparativ cu decorurile florale sau alte tipuri de decoratiuni.

Baloane cu heliu ieftine


Heliul este un gaz incolor (fara culoare), inodor (fara miros) si insipid (fara gust). Inhalat in cantitati mici, timbrul uman vocal se subtiaza. De ce se subtiaza vocea cand inhalez heliu este articolul care vorbeste pe larg despre acest subiect.
Heliul se gaseste din abundenta in Cosmos, insa pe Pamant este destul de greu de gasit. Heliul este cuprins în gaze naturale, în concentrații mici (maxim 7 procente din volum), de unde se extrage industrial, printr-un proces de separare la temperaturi scăzute, denumit distilare fracțională.
Fiind un gaz rar, heliul este foarte scump si ca urmare, baloanele cu heliu au un pret pe masura.

Insa, in ciuda costului relativ ridicat al heliului, am reusit sa ofer baloane cu heliu ieftine. Cum? Prin scaderea altor costuri legate de baloane: chirii (am o chirie foarte mica – un spatiu unde depozitez materiile prime si buteliile), angajati (am doar colaboratori care lucreaza pe baza de comision la lucrari), alte costuri variabile (am o masina care consuma putin) etc. Toate acestea au condus la un cost mic pe balonul cu heliu.

Baloane cu heliu de vanzare


Cand cauti baloane cu heliu de vanzare sau baloane cu heliu ieftine trebuie sa ai in vedere cateva aspecte.

1. Fii atent la calitatea baloanelor.


Uneori, pentru a scadea pretul baloanelor cu heliu , unii decoratori folosesc baloane de calitate inferioara. Ce inseamna acest lucru? Inseamna un decor are rezista mai putin, uneori se poate deteriora in timpul evenimentului: se sparg baloanele, baloanele cu heliu cad in mai putin de 6 ore, au culori mai pale, sterse.
Daca vrei baloane cu heliu de vanzare, calitatea baloanelor este esentiala.
Asa ca intreaba mai intai decoratorul de calitatea baloanelor. Mentioneaza-i ca vrei baloane de calitate, care sa reziste mai mult.
2. Gel pentru baloane cu heliu de vanzare


Pentru ca baloanele cu heliu sa pluteasca o perioada mai mare, acestea trebuie tratate cu un gel. Mai multe detalii despre cat timp zboara baloanele cu heliu  gasesti citind articolul anterior.
Baloanele tratate cu gel plutesc de pana la 10 ori mai mult fata de baloanele cu heliu care nu sunt tratate cu gel. Mai precis, baloanele cu heliu tratate cu gel special plutesc pana la 3 zile, in functie de conditiile ambientale.
Cel mai bine este sa informezi decoratorul despre evenimentul tau: cat timp dureaza evenimentul, este afara sau in interior, vrei ca aceste baloane cu heliu de vanzare sa le iei si acasa (pentru copii) – toate aceste detalii sunt importante pentru a stabili un pret corect.

3.  Decoreaza singur!


In cazul in care nu ai gasit un decorator in localitatea ta sau pretul pe care ti l-a cerut este prea mare, poti lua in calcul posibilitatea sa-ti decorezi singur evenimentul. Poti gasi butelie cu heliu de unica folosinta de cumparat, precum si baloane copii de diferite forme si dimensiuni. Buteliile vin cu instructiuni complete si imagini – sunt special concepute pentru amatori.


Concluzii

Poti gasi baloane cu heliu ieftine. Oferta mea o poti gasi aici! Nu am scazut calitatea baloanelor, ci am taiat din alte costuri.
Fii atent atunci cand cauti baloane heliu de vanzare la calitatea baloanelor si a decorului in general. Baloanele cu heliu trebuie sa pluteasca in general 8 – 12 ore, iar tratate cu gel special pana la 3 zile.
Poti lua in calcul varianta sa decorezi singur petrecerea, oferta de baloane si accesorii este variata si cuprinde instructiuni detaliate de utilizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...