joi, 17 noiembrie 2016

Botez tematic Minioni


I-am vazut prima oara in 2010, in filmul "Sunt un mic ticalos" - "Despicable Me". Ne-au atras atentia niste mici monstruleti galbeni, amuzanti, sarcastici, impiedicati, ce vorbeau o limba aparent cunoscuta si totusi de neinteles.
In 2013 i-am vazut din nou, in filmul "Sunt un mic ticalos 2". Doi ani mai tarziu ii regasim ca si personaje principale in filmul "Minionii" - 90 de minute de amuzament continuu.
Micile creaturi se potrivesc de minune la orice petrecere. Asa ca de ce sa nu ii inviti la prima petrecere a copilului tau?

Botez tematic minioni


Tot mai multi parinti aleg pentru prima petrecere a copilului lor teme cu personaje din desene animate.
Cele mai intalnite teme pentru botez sunt Mickey Mouse si Minnie.
Despre baloane Mickey Mouse si baloane Minnie Mouse am vorbit in alte articole anterioare.
Acum a venit timpul micilor monstruleti amuzanti, numiti minioni.

Fapt Interesant
Minionii vorbesc o limba inventata. Limba lor este o combinatie intre mai multe limbi vorbite (engleza, franceza, coreeana, italiana), dar contine si cuvinte inventate.


spaniola, franceza si italiana
spaniola, franceza si italiana
spaniola, franceza si italiana
Pentru un botez cu Minioni se pot crea, concepe sau achizitiona o multitudine de decoruri.
Daca botezul se desfasoara in cadrul unei locatii interioare, cum este un restaurant sau ballroom, poti alege o arcada din baloane in culorile specifice minionilor: alb, galben, albastru.


Fiind un botez cu o tematica speciala, Minioni, am ales sa realizez arcada intr-un mod mai neobisnuit. Am realizat arcada cu sectiuni de trei baloane in locul sectiunilor de patru baloane.
Mai jos sunt cateva poze cu pasii detaliati in realizarea arcadei din baloane.


Am inceput prin formarea unor buchete de trei baloane in culorile minionilor: alb, galben si albastru.
Si baloanele s-au tot strans, asteptand formarea arcadei.


Am aranjat buchetele de baloane astfel incat arcada sa para o impletire subtila si continua de trei culori - alb, galben si albastru.

Fapt interesant
Stiai ca galbenul minionilor este o culoare proprie, numai a lor? Nuanta de galben specifica minionilor a fost patentata de Pantone Color Institute. Ea reprezinta culoarea bucuriei si a optimismului.

Pentru ca decorul sa iasa impecabil, am fost supravegheat indeaproape de un reprezentant al minionilor. Iata-l surprins intr-o poza:

Rezultatul il poti vedea mai jos, o arcada de baloane ce marcheaza intrarea catre sala de petrecere. Desigur ca invitatii au fost intampinati inca de la intrare de minioni veseli si nebunatici.Surprizele pentru invitati nu s-au oprit aici. Pentru ca este un botez tematic cu minioni, marturiile, numere de masa, cardurile au fost in aceeasi tema. Marturiile sunt cutiute pline cu bunatati galbene, iar de pe numerele de masa si cardurile de asezare nu puteau sa lipseasca micile creaturi amuzante.
Fapt interesant
Stiai ca minionii au trei degete la mana si cinci posibile tunsori?

Ce mai poti alege pentru un botez cu minioni

nuanta de galben a fost patentata de PANTONE Color Institute - See more at: http://www.itsybitsy.ro/lucruri-pe-care-poate-nu-le-stiai-despre-minioni/#sthash.XbeepFiX.dpuf

Daca te-ai hatarat sa organizezi un botez tematic si ti-au placut minionii, atunci este bine sa stii ce   posibilitati ai in decorarea salii de petrecere, a meselor invitatilor si in ceea ce priveste bogatia decorurilor pe care le ai la dispozitie.
Ca si baloane cu Minioni, sunt disponibile baloane mari tip figurina, de 60 de cm inaltime.
Mai sunt disponibile si baloane airwalker, de 130 cm inaltime. Baloanele airwalker au o caracteristica aparte, un efect - atunci cand treci pe langa ele, datorita curentului format prin trecerea ta, parca te urmaresc si merg in spatele tau - de aici si numele airwalker ("merge prin aer").
Mai poti alege si baloane din latex cu minioni - baloanele sunt in culorile specifice minionilor, galben, albastru si portocaliu si sunt inscriptionate cu personaje minioni.
Desigur ca sunt si buchete formate din baloane umflate cu heliu special create pentru tematica minioni; buchetele le poti pune pe mesele invitatilor, la intrarea in locatie sau prin sala de petrecere.
Toate decorurile le poti vedea mai jos:Fapt interesant
Stiai ca populatia de minioni este de 10400 de membri? Au fost vazuti de fani in "Sunt un mic ticalos 2"

Daca nu vrei sau locatia nu permite asezarea unei arcade din baloane la intrare, poti alege doua sau mai multe coloane de baloane care sa marcheze si sa ghideze invitatii tai catre petrecerea de botez.


La petrecerea de botez si mai ales, la botezurile cu minioni, invitatii trebuie sa respecte urmatoarele reguli:

Daca nu vrei sa maresti poza, regulile sunt urmatoarele (macar pentru primele minute ale petrecerii):
"You will not cry or whine or laugh or giggle or sneeze or burp or fart. No annoying sounds"
Reguli spuse chiar de liderul minionilor, Gru.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...