duminică, 30 august 2015

Baloane Mickey Mouse



Organizezi o petrecere si cauti baloane Mickey Mouse sau baloane cu heliu Mickey Mouse? Detalii si idei despre petreceri tematice gasesti in acest articol.

Ce este o petrecere tematica?

O petrecere tematica este atunci cand decoratiunile de la petrecere, fie ca sunt articole de petrecere (farfurii, servetele, fete de masa, coifuri), decoratiuni cu baloane, plusuri sau alte decoruri se incadreaza intr-o tema. Exemplu de teme de petrecere: un personaj de desene animate, o culoare, un anotimp, o destinatie.
Dintre temele cel mai des intalnite este si tema Mickey Mouse. Cel mai vestit soricel este ales de parintii copiilor mici, la botez sau pentru petrecerile aniversare de 1, 2 sau 3 ani.

Baloane Mickey Mouse – folie si latex



Pentru ca este o tema foarte des aleasa, cei mai importanti producatori ofera o varietate mare de baloane Mickey Mouse, atat din folie cat si din latex.
Cele mai apreciate baloane cu Mickey Mouse sunt foliile mari, de aproximativ 135 cm inaltime. Ele reprezinta binecunoscutul personaj in intregime, din cap pana in picioare.

baloane mickey mouse


Aceste baloane se umfla cu heliu, capul si corpul, iar picioarele sunt umflate cu aer. Balonul ramane intr-un echilibru relativ; in momentul in care trece un invitat pe langa el, balonul se misca, parca prinde viata.

Alte baloane cu heliu Mickey Mouse


Cele mai importante modele le poti gasi mai jos.


baloane Mickey Mouse
Balon folie cu Mickey Mouse diametru 45 cm

baloane Mickey Mouse
Balon figurina mare Mickey Mouse

baloane Mickey Mouse
Balon figurina cap Mickey Mouse
 Baloanele din latex inscriptionate / personalizate cu celebrul personaj de desene animate au de obicei dimensiunea de 24 cm diametru si se pot umfla cu aer sau cu heliu. 

Baloane latex inscriptionate
Daca intentionezi sa organizezi o petrecere tematica cu baloane Mickey Mouse sau baloane cu heliu Mickey Mouse, nu ezita sa ma contactezi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...