joi, 27 august 2015

Vreau baloane la botez! Le realizez singur sau apelez la un profesionist?

Te gandesti sa decorezi cu baloane petrecerea pe care o organizezi si nu stii ce sa alegi? Pentru a te ajuta sa decizi ce decor iti satisface nevoile, iata cateva aspecte pe care sa le ai in vedere:

Cat timp vrei sa investesti?


Daca nu ai rea mult timp la dispozitie atunci buchetele de baloane cu heliu sunt alegerea perfecta.  Poti pregati decorurile / greutatile pentru masa din timp, urmand ca in ziua evenimentului sa umfli baloanele cu heliu si sa le agati de decorul / greutatile pe care le-ai pregatit in avans. Pune pe masa buchetul de baloane, aranjeaza-le frumos si poti completa decorul cu confetti asortate. Apoi... distreaza-te la petrecere!



Cati bani vrei sa cheltuiesti?


Daca ai un buget restrans, recomandarea mea este iarasi un decor alcatuit din buchete de baloane cu heliu. Desi exista o oferta bogata de baloane de botez, daca nu vrei sa cheltuiesti mult, poti alege cateva buchete de baloane, alaturi de cateva accesorii destul de ieftine cu ajutorul carora poti crea un efect incredibil.
Daca totusi vrei un decor sofisticat, atunci bugetul nu poate fi mic. Poti merge pe un botez tematic, Mickey Mouse sau Minnie Mouse, cu figurine mari, baloane de folie si baloane latex inscritionate cu numele copilului sau personajul ales.


Cat vrei sa reziste decorul?


Cele mai multe petreceri, cum sunt botezurile, nuntile sau petrecerile pentru copii se desfasoara pe parcursul catorva ore. Deci baloanele cu heliu ar fi un decor mai mult decat suficient.
Daca vrei ca decorul de baloane sa reziste mai mult, de exemplu o zi sau doua (poate mai multe in functie de conditiile meteo), atunci ai doua variante. Fie alegi decoruri realizate din baloane umflate cu aer, fie tratezi baloanele pentru heliu cu gel special pentru ca acestea sa pluteasca mai mult.



Unde se desfasoara evenimentul?


Daca organizezi o petrecere la tine acasa, decorul de baloane este destul de usor de realizat si planificat pentru ca stii deja dimensiunile si formatul camerei / casei / gradinii.
Daca organizezi petrecerea intr-o locatie inchiriata, este bine sa o vizitezi inainte de eveniment. Stabileste o intalnire si discuta planurile tale cu proprietarii. Iti pot da idei bune pentru ca au organizat deja alte petreceri.Masoara, noteaza, deseneaza locatia si fa-ti o idee cum va arata locatia aranjata pentru eveniment. 
Cate mese vor fi? Cum vor fi aranjate? Exista o sceana sau un ring de dans pe care vrei sa-l pui in valoare? Poate fi marcata cu o arcada din baloane intrarea in restaurant? Care este aerul locatiei – traditional, modern, rustic. Care sunt culorile predominante?
Apar particularitati in forma locatiei, inaltimea tavanului, lumini suspendate? Poti fotografia locatia daca este una dificila, pentru a revedea mai tarziu posibilitatile pentru un decor optim de baloane.



Decizii, decizii, decizii


Cum sa-ti decorezi petrecerea, botezul, nunta este prima din multele decizii pe care trebuie sa le iei atunci cand organizezi un eveniment.
Daca ai citit recomandarile si vrei in continuare sa-ti decorezi singur evenimentul, te felicit. In primul rand vei avea satisfactia lucrului realizat personal. Si in al doilea rand te poti lauda cu decorul realizat de tine.
Daca vrei sa scapi de stresul realizarii decorului de baloane, atunci ma poti contacta. Vrei baloane de botez sau baloane cu heliu. Consulta oferta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...