joi, 6 octombrie 2016

Baloane heliu cifre


Este aniversarea ta sau a unui prieten? Si cauti baloane heliu cifre?  Arunca o privire aici! Gasesti baloane heliu cifre de la 0 la 9 pe diferite culori.


Cele mai cerute baloane cifre sunt cele aurii. De obicei sunt umflate cu heliu, dar se pot umfla si cu aer. Diferenta este ca cele cu aer trebuie agatate si aranjate, si deci, necesita un efort suplimentar.

Baloanele cifre mai pot si utilizare in decorul petrecerilor de revelion, la trecerea dintre ani. Iata mai jos un exemplu:

Un decor interesant cu baloane cifre cu heliu, alaturi de baloane folie stelute la trecerea in anul 2016.

Aceste baloane cifre sunt disponibile pe doua dimensiuni: prima dimensiune este de 41 cm (inaltime), care se umfla doar cu aer si se pot agata de peretele locatiei. Cealalta dimensiune este de 86 cm, se pot umfla cu aer sau cu heliu (recomandat).
Baloanele cu dimensiunea de 41 cm inaltime nu se pot umfla cu heliu deoarece cantitatea de heliu din interiorul balonului nu are portanta necesara ridicarii lui. Deci, pe scurt, balonul nu se va ridica.
Baloanele cifre cu inaltimea de 86 cm se pot umfla cu heliu; de fapt sunt speciale pentru heliu.

Iata si baloane folie pentru majorat:

 

Baloanele din poza au inaltimea de 41 cm si au bete rozete pentru o mai buna manevrare.

Ce mai poti gasi pe blog: baloane botez Strumfii, baloane heliu ieftine, baloane heliu Bucuresti, baloane Mickey Mouse.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...