marți, 4 octombrie 2016

Baloane botez Strumfii



Ti-au placut Strumfii? Iti doresti pentru copilul tau un botez tematic cu Strumfii?
Ei bine, de curand am avut onoarea sa organizez un botez tematic cu Strumfii. Mai jos gasesti poze cu baloane botez Strumfii, carduri si meniuri, numere de masa si servetele.














Desi a fost un botez de baietel, nu ne-am rezumat doar la culori de baietei si am pastrat combinatia coloristica specifica Strumfilor, bleu, alb, galben.
Cardurile de botez Strumfii sunt realizate pe carton de 220 g, printate in culorile dorite, aici pe bleu. Cardurile de asezare au si un buzunar interior in care se pot introduce banii (darul). Asa ca aceste carduri au dublu rol - sunt carduri de asezare, indica locul fiecarui invitat si plicuri pentru darul de botez. Cardurile pot fi personalizate cu numele fiecarui invitat. Insa, daca nu ai primit toate confirmarile, poti scrie de mana numele invitatilor (ca in cazul de fata).
Meniurile sunt personalizate cu personaje din binecunoscutul serial (si film) Strumfii. Pe meniuri apar personaje masculine dar si Strumfita. In interiorul meniului, pe partea stanga vei gasi meniul de bauturi, iar pe partea dreapta este printat meniul de mancare.
Am pastrat tema si la numerele de masa - mesele au fost denumite dupa cei mai faimosi Strumfi.
Ca si baloane de botez, am folosit baloane din latex, diametru 24 cm, albe, galbene si bleu, inscriptionate cu personaje din Strumfii.

Daca si tu iti doresti baloane botez Strumfii sau un decor tematic Strumfii ma poti contacta pentru detalii.
Pentru alte evenimente reale decorate sau organizate de mine, poti intra AICI.

Ma poti contacta:
- telefonic - 0741.121.303;
- pe mail - mailul din antetul blogului
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...